FUN PARTY’S, dat zijn de UPPERDARE PARTY’S van FUN FACTORY

Welkom! Je bent in goeie handen

 

FUN FACTORY is een pionier in de branche: de enige sekstoyfabrikant die alles in Europa maakt, met veel kennis van zaken (vrouwelijke chief designer en ingenieurs) en creativiteit (die kleurtjes! die vormpjes!). Ten dienste van het plezier van vrouwen, mannen en koppels. Ontdek ons gamma toys, lingerie, cosmetica en accessoires nu ook bij je thuis.  

Nodig je vriend(inn)en uit voor een superleuke FUN party upperdare  onder begeleiding van onze FUN girl of boy – mannen altijd welkom!

In de loop van de FUN party leer je bij over seksualiteit en kom je te weten hoe onze sekstoys en accessoires een rol kunnen spelen in jouw liefdesleven, hoe ze je libido kunnen boosten,.. Je leert jezelf en/of je partner beter kennen, en als gastvrouw geniet je van speciale acties, producten aan korting of aan halve prijs. Vraag ernaar als je een party boekt of één van onze FUN girls (M/V) aan de lijn hebt!

 µ

Vrijgezellenfeest, verjaardagsdrink, housewarming… er is altijd wel een moment voor een FUN Factory upperdare

 

Onze upperdare party’s kregen de naam FUN PARTY’S, omdat we ervan overtuigd zijn dat seksualiteit FUN, genereus en speels moet zijn, en dat er voor iedereen altijd nog wat te verkennen valt. Fun party’s zijn upperdare party’s zonder taboes, met respect voor onze individuele en gezamenlijke intimiteit. Onze visie op seksualiteit: als je je lekker in je voelt en je zorgt goed voor jezelf, dan zal je ook lekkere seks hebben. Onze avonden – standaard over vrouwelijke seksualiteit maar je kan ook een kinky thema, een geisha thema of het thema “mannen” kiezen – geven je zin om nog meer te ontdekken.

Onze FUN girls zijn in heel Vlaanderen aanwezig: een FUN Factory upperdare organiseren in Oost- en West-Vlaanderen, in Brussel, Antwerpen, Waals of Vlaams-Brabant of Limburg is heel eenvoudig, je vult gewoon ons boekingsformulier op en een regioverantwoordelijke neemt contact met je op om info te geven of een datum af te spreken.

Of het nu om een vrijgezellenfeest gaat, een verjaardag, of een feestje voor een housewarming, een FUN party upperdare is altijd een cadeau voor jou of voor je vrienden, een avond waar je gasten veel plezier aan zullen beleven. ook achteraf!

En voor de fijne persoon die de party organiseert hebben wij super cadeaus !

Fun party upperdare, alles wat u over seksualiteit wilde weten

 

Alle producten die u tijdens onze FUN party’s worden voorgesteld kunt u terugvinden op onze website. Neem een kijkje en ontdek ons gamma, waaronder toppers als de Miss BI vibrator, de bestseller Amorino of Little Paul, unieke dildo’s als de Bouncer, maar ook sexy lingerie, sensuele cosmetica en spelletjes, en contacteer ons om uw avond te organiseren.

Raadpleeg onze blog om meer te weten te komen over de vrouwelijke en de mannelijke seksualiteit : de G-plek, de prostaat, de clitoris, masturbatie, het libido, het orgasme… We kijken ernaar uit om je er alles over te vertellen.

Tijdens onze FUN party’s gaat het niet alleen over producten, maar wel over wat het is om seksueel actief te zijn, alleen of als koppel, over de kennis van het eigen lichaam, over de vele facetten van verlangens, genot en plezier, want daar draait het toch om !


Reservez votre soirée

Reserveer je FUN party

Hoe een FUN Party organiseren bij u thuis of elders…

Lees er meer over


Fun Recrute

Fun recruteert

Word Fun Factory experte en verdien hoge commissies

Lees er meer over


Notre catalogue

Onze catalogus

Ontdek hier de FUN party catalogus en producten…

Lees er meer over


 

NEWS